Kalhotky po porodu - Druhy kalhotek a jak je vybrat

Dostat po porodu opět své tělo do formy sice není zcela jednoduché, ale s vhodným stahovacím prádlem, trochou pohybu a vyváženou stravou se vám to určitě podaří. Takže s chutí do toho! Pořiďte si vhodné stahovací prádlo, které urychlí snahu o to, dostat se zase znovu do oblíbených sukní a kalhot. 

Pokud toužíte mít znovu štíhlé tělo i po porodu, určitě to není nemožné.Zaměřte se na pravidelný pohyb a posílení pánevního dna, ostatně kolem miminka se dost naběháte. Vsaďte na vyváženou stravu, ale s dietami to moc nepřehánějte. Pokud kojíte, dejte miminku vše, co potřebuje. Ve vašem úsilí vám pomůže vhodný výběr vysoce kvalitního stahovacího prádla, které vytvaruje vaši postavu během několika minut. Navíc značně podpoříte hubnutí a zpevnění břicha. Komprese ke zpevnění svalů opravdu pomáhá. Navíc dámské spodní prádlo s tvarujícím efektem pomáhá znovu upravit váš postoj. Pořiďte si po porodu skvělého pomocníka. Po návratu z porodnice můžete jednorázové kalhotky pomalu odložit a začít se dostávat zpět do formy.

Bezešvé tvarující prádlo

Bezešvé tvarující prádlo je pod oblečením zcela neviditelné. Proto jsou stahovací kalhotky po porodu tak oblíbené. Spolehlivě a efektivně totiž plní svou funkci. Vytvarují vaše tělo do dokonalé postavy během pár chvil a pomohou vám jej vrátit zpět do formy. Bezešvé stahovací prádlo je na poporodní regeneraci problémových partií jako dělané. Můžete jej nosit během celého dne, protože se v něm budete cítit velmi pohodlně. Je vyrobeno z vysoce kvalitního, pohodlného a také prodyšného materiálu a velmi dobře se nosí. Mikrovlákno složené z polyamidu, elastanu nebo bavlny a klínek s přirozenou savostí a antibakteriální složkou napomáhá hladkému průběhu hojení a zamezuje vzniku mykóz a infekcí.

kalhotky stahovaci

 

Stahovací kalhotky po porodu

Stahovací kalhotky se vyrábějí v mnoha variantách, z pružných a přizpůsobivých materiálů. Stahovací bezešvé kalhotky mohou mít vyšší střih, kdy je v oblasti pasu a břicha látka zesílena pro lepší formování. Jsou speciálně konstruovány tak, aby stahovaly vaše bříško a současně poskytovaly dostatečnou podporu vašim zádům, které dostaly v těhotenství zabrat. Kalhotky navíc slouží i k efektivnímu modelování zadečku a podpoří i vaše hýždě ve snaze získat požadovaný tvar. Stahovací dámské kalhotky s nohavičkou vytvarují i vaše stehna. Díky tomu, že jsou bezešvé, nehrozí žádné otlaky a pod oblečením se nepropisují. 

kalhotky-stahovaci

 

Kalhotky s vysokým pasem

Při tvarování vaší postavy po porodu jsou kalhotky s vyšším pasem neocenitelným pomocníkem. Naše kalhotky jsou bezešvé a jsou vyrobeny z mikrovlákna, které se dokonale přizpůsobí tvaru vašich křivek. Bezešvé kalhotky se dokonale spojí s vaší pokožkou a stávají se tak prakticky neviditelným i pod těsným oděvem. Můžete si vychutnávat pohodlí, ať už jste v pohybu během sportování nebo během běžného denního nošení. Navíc vysoký pas zajistí kompletní pokrytí a ochranu i pro vaše záda. To je ideální v období podzimu a zimy. 

Stahovací spodní kalhotky po císaři nebo po porodu pomáhají postupně k celkovému tvarování bříška a také podporují zavinutí dělohy a urychlují obnovení břišní stěny k normálnímu stavu. 

Spodní prádlo může často přinášet zdravotní rizika, ale to neplatí pro kalhotky s vysokým pasem, které jsou naopak velmi často doporučované. Díky dokonalému přilnutí k tělu a neviditelnému designu nebudete mít problémy s tím, aby se pod nimi oděv vytvořil nějaké nepříjemné rýhy nebo záhyby. Vysoký pas navíc slibuje modelování postavy i zakrytí částí těla, které obvykle vykukují za tričkem

Dámské kalhotky s vysokým pasem nejsou určeny pouze pro speciální příležitosti, kdy potřebujete zakrýt spodní část břicha. Jsou vhodné pro každodenní nošení. Nezatahují a netáhnou jako klasické spodní prádlo. Místo toho přirozeně redukují objem břicha a tvarují boky.

rsz_1110577-311300

Stahovací košilky

Při výběru nezáleží jen na kalhotkách po porodu, ale také je potřeba věnovat pozornost bříšku, které je důležité pečlivě posilovat a dbát na jeho zdravý návrat do původního stavu po těhotenství. Rádi byste vytvarovali své bříško, ale nejde to tak rychle? Ke stahovacím kalhotkám s vysokým pasem se skvěle doplňují bezešvé stahovací košilky. Stahovací košilky jsou zde proto, aby zdůraznili a zeštíhlily vaši postavu. Tento druh stahovacího prádla můžete nosit jako součást každodenního outfitu pod těsné oblečení nebo jako doplněk k společenským šatům pro speciální události.

Stahovací košilky se obvykle zaměřují na tvarování postavy a zakrytí nedokonalostí vašeho bříška a také zad. Ovšem pokud však toužíte po vylepšení i zadečku, doporučujeme zvážit stahovací kalhotky s vyšším pasem, které skvěle doplní účinek košilky. Varianty s nohavičkami navíc dokonale zvládnou rovnoměrné modelování stehen.

TIP: V každém případě je klíčové vybrat si správnou velikost. Menší varianty mohou nepříznivě ovlivnit celkový výsledek stahovacího prádla a znehodnotit jeho potenciál.

rsz_210150-410616-610223

Zkuste stahovací body 

Pokud chcete vytvarovat celou postavu od hýždí, přes břicho a pas až po hrudník, vsaďte na stahovací body. Můžete jej nosit pod přiléhavé šaty a zvýšit si sebevědomí. Užijete si díky jedinečnému prádlu znovu pocit plochého bříška a během regenerace se při cvičení vaše tělo rychle zpevní. Stahovací prádlo je nejčastěji v barvě bílé, černé a tělové. Neutrální barvy korespondují s každým oblečením a jsou nenápadné. Správnou velikost volte pomocí velikostních tabulek. Každopádně dobře měřte. U stahovacího prádla se volí menší velikost. Na zpevnění poprsí si můžete pořídit i vhodnou podprsenku. 

stahovaci-body