Jak vybrat stahovací prádlo, aby mělo správný efekt

Stahovací prádlo již není pouze funkční a nevzhledné, jak tomu bylo dříve. V současné době jsou velmi pěkné modely, které působí elegantně a velice žensky. Velmi oblíbené jsou naše kolekce BodyEffect a ControlBody.

Každý kus stahovacího spodního prádla je dnes vyroben z pevného a velmi příjemného materiálu, který je dostatečně prodyšný a komfortně se nosí. Naše stahovací prádlo je navíc bezešvé, díky čemu se přes vrchní část oblečení nepropisuje a není tak znatelné, že byste jej na sobě měla oblečené. Můžete si vybírat z mnoha střihů a typů prádla, jako jsou stahovací kalhotky s vysokým pasem či nohavičkami, spodničky, body a topy. Který typ stahovacího prádla bude vyhovovat právě vám? Podívejte se na následující rady a typy.

Stahovací kalhotky

Stahovací kalhotky mohou být s vyšším pasem i s nohavičkou. Stahovací kalhotky s nohavičkou zvolte, pokud potřebujete stáhnout současně zadeček, boky i stehna. U volby velikosti buďte obezřetní, aby se vám lem příliš nezařezával do kůže. Přechod prádla na pokožku musí být plynulý a netvořit faldy. Kalhotky s vyšším pasem vám pomůžou stáhnout bříško a vytvarovat pas. Horní lem kalhotek je opatřen silikonovým proužkem zabraňujícím sklouzávání a rolování kalhotek směrem dolů. Pas může být vysoký téměř až ke spodnímu lemu podprsenky. Stahovací spodní prádlo vám dodá sebevědomí a pocit jistotu, že vypadáte úžasně za každé situace.

kalhotky-stahovaci

Kalhotky stahovací s vysokým pasem bezešvé Slip Bodyeffect Eco

kalhotky stahovaci

Kalhotky stahovací nohavičkové bezešvé Short Bodyeffect Oro

Stahovací body a košilky

Stahující prádlo je vhodné i pro běžné nošení. Jemně formující prádlo vám zajistí dobrý pocit po celý den a budete se v něm cítit jistě. Například stahovací body je velice praktickým kusem spodního prádla. Je velice příjemné na nošení a pěkně vytvaruje vaši siluetu. Nemusíte na něj celý den myslet, nečeká vás jeho vyhrnování či sjíždění. Výhodou je i body bez košíčků, do kterého si můžete obléct svou oblíbenou a dobře padnoucí podprsenku. Pro ženy s většími ňadry je vhodná i stahovací podprsenka. Jiné ženy zase raději zvolí push-up podprsenku. Pokud vám nevyhovuje body se zapínáním na patentky v rozkroku, další možností je stahovací košilka.

damske-stahovaci-body

Body dámské stahovací bezešvé Body spalla stretta Bodyeffect Oro

stahovaci-kosilka

Košilka se špagetovými ramínky bezešvá Bodyeffect Oro

stahovaci-podprsenka_1

Dámská formující bezešvá podprsenka Comfortbra Sport

Stahovací spodničky

Použít se dá i stahovací spodnička. Může to být spodnička na ramínka nebo třeba jen stahovací spodnička ve tvaru sukně s vysokým pasem. Jde o skvělou volbu pro milovnice sukní a šatů, kterým nevyhovují nohavičkové kalhotky. Efekt krásně tvarovaných boků, stehen a pasu se stahovací spodničkou snadno docílíte. Pokud vás čeká důležitá událost a chcete mít ve večerních šatech mnohem lepší figuru, sebevědomí vám může dodat právě stahovací spodnička, která zdůrazní vaše přednosti a skryje případné nedostatky, na které nechcete upozorňovat.

stahovaci-spodnicka

Spodnička dámská formující bezešvá Sottoveste Bodyeffect Oro

Stahovací legíny

Pro milovnice legín máme v nabídce i stahovací legíny, které stáhnou břicho, pozvednou zadeček a současně vytvarují vaše stehna. Pokud se vám v létě často odírají vnitřní strany stehen, můžete kromě kalhotek s nohavičkou sáhnout i po těchto legínách. Efekt je zcela dokonalý. Současné dámské spodní prádlo nabízí spoustu nových možností. Pomůže vám dostat se znovu do formy po porodu nebo po shazování kil. Vykouzlí vám pevné a jemně klenuté křivky a pomůže zvednout sebevědomí.

stahovaci leginy

Legíny stahovací bezešvé dámské Legging Bodyeffect Oro

Výběr správné velikosti

Vše začíná výběrem správné podprsenky, ať už klasické nebo stahovací. Nejčastější chybou bývá nevhodná velikost. Většina žen volí větší obvod a menší košíčky, ze kterých ňadra přetékají. Dalším prohřeškem je, že se podprsenka po obvodu příliš zařezává. Pokud použijete třeba stahovací body, ňadra lze zvednout směrem nahoru, linii břicha a zad tak vytvoříte zcela hladkou a nebude vidět přechod mezi pasem. Můžete se volně pohybovat, stahovací spodní prádlo vás netlačí, nutí vás srovnat záda a zatáhnout břicho. Linie vašich křivek bude dokonalá. Univerzálním pravidlem je volit u stahovacího prádla vždy o číslo menší velikosti. Sledujte také tabulky velikostí, které naleznete u každého našeho produktu. Pokud si nejste s výběrem jistá, neváhejte nás kontaktovat, rádi vám doporučíme správné prádlo.