Jak vybrat spodní prádlo pod upnuté kalhoty? Vsaďte na bezešvé prádlo

Dobře vybrané spodní prádlo dokáže hotové divy. A to zvlášť v případě, pokud si na sebe chcete vzít upnuté kalhoty, u kterých se žádná nedokonalost nepromíjí. Díky správně vybranému spodnímu prádlu vytvarujete vaše křivky, zvýrazníte ženské přednosti a důmyslně zamaskuje případné chyby na kráse.

Proč si dát záležet při výběru spodního prádla

I když naše spodní prádlo nemíníme nikde ukazovat, je podstatné jej dobře vybrat, aby se nám nerýsovalo pod oblečením, neprosvítalo, nevykukovala nám ramínka nebo nám z kalhot nečouhaly kalhotky. Je to možná moderní, ale vždy to působí neupraveně. Když podprsenka bezvadně sedne, dokáže poprsí velmi dobře vytvarovat. Pokud vás příroda bohatě obdařila v těchto partiích je dobré při výběru podprsenky nenechat veškerou váhu spočívat na ramínkách. Právě stahovací podprsenky vám pomohou usměrnit poprsí nejen při sportu, ale i perfektně upravit pod upnutými šaty nebo tričkem. Vyplatí se koupit prádlo se širšími ramínky, která vás nebudou škrtit.

Kvalitní materiál zajistí svůdnost i pohodlí

Podprsenka i kalhotky, které jsou celý den v přímém styku s pokožkou, by měly mít materiál, který je velmi příjemný. Krajka je jistě svůdná, ale nemusí být vždy pohodlné mít ji po celý den na sobě. Bezešvé prádlo ocení ženy s citlivou pokožkou, které rády zvolí bavlnu, přírodní hedvábí i velmi pohodlné směsi polyamidu a elastanu. Ocení jej i aktivní ženy, které mají rády svobodu při pohybu. Především je oceníte v teplém počasí nebo během sportu.

Navíc i bezešvé prádlo může při správném výběru vypadat na vašem těle velmi svůdně. Komfortním materiály udrží dlouho tvar a přináší v oblasti hrudníku velmi dobrou podporu pro vaše ňadra. Barevně by prádlo mělo ladit s vrchním oblečením. Neutrální barvy jako je bílá, černá a tělová jsou velmi praktické.

stahovaci spodni pradlo intimidea

Jak vybrat kalhotky pod kalhoty

Při výběru kalhotek je velmi důležité myslet na to, jaké oblečení budete mít nakonec na sobě. Pod upnuté kalhoty se rozhodně hodí bezešvé prádlo, které se vám na svršcích nikde nerýsuje. Velmi oceníte i stahovací kalhotky. Velmi svůdně na těle vypadají bezešvé kalhotky v libovolném střihu. Perfektně totiž vymodelují vaše křivky.

Vsadit můžete na nižší kalhotky a vykrojené nohavičky, které krásně opticky prodlouží vaše nohy. Jsou ideální třeba k bokovým kalhotám. Velmi štíhlé ženy zase naopak ocení kalhotky s nohavičkou, které dokážou opticky rozšířit boky. Ženy, které naopak trápí trošku větší bříško, ocení kalhotky s vyšším pasem a stahovací kalhotky, které trochu stáhnou problematická místa. Bezešvé prádlo se nikdy nepropisuje přes vrchní oblečení.

Doporučujeme tyto kalkotky:

  1. Stahovací kalhotky klasického střihu Bodyeffect (ke koupi zde)
  2. Bezešvé kalhotky Intimidea (ke koupi zde)
  3. Nohavičkové kalhotky Boddyeffect (ke koupi zde)

kalhotky-pod-kalhoty