Hodnocení obchodu

4,9 316 hodnocení
5
299x
4
10x
3
2x
2
0x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 6.8.2019
+ Velice rychlé dodání. Prádlo odpovídá ceně, velikost dobře uvedená

Avatar autora | 5.8.2019
objednané prádlo je příjemné a vypadá kvalitně ale komunikace s obchodem vázne, potřebovala jsem vrátit jeden kus a balík se mi vrátil zpět - byl nevyzvednutý, na maily nemám odpověd, takže nevím co si mám myslet
Avatar autora (Administrátor) 6.2.2023
Dobrý den, Zuzano, vzniklá situace nás velmi mrzí. Bohužel si nejsme vědomi toho, že by nám balíček přišel, taktéž se nám nepodařilo dohledat zmiňované e-maily. Na rychlosti komunikaci se zákazníky si zakládáme, což dosvědčují i ostatní recenze na Heurece. Budeme Vás kontaktovat na uvedeném tel. čísle v objednávce a vzniklou situaci s Vámi dořešíme k Vaší spokojenosti. EDIT: Úspěšně dořešeno. S pozdravem, Tým Intimidea.cz
Avatar autora | 22.7.2019
Naprosto vynikající a velmi rychlé služby.
Avatar autora | 21.7.2019
V tomto obchodě jsem nakupovala poprvé, naprostá spokojenost se zbožím i přístupem k zákazníkovi.
Avatar autora | 10.7.2019
Zboží jsem potřebovala vyměnit bez problémů
Avatar autora | 29.6.2019
Byla a jsem velmi spokojená zboží tu bylo rychlé a je kvalitní i velikost sedí děkuji moc
Avatar autora | 26.6.2019
+ Vše vyřízeno obratem, vynikající komunikace s obchodem

Avatar autora | 20.6.2019
+ skvělá, rychlá komunikace, rychlé dodání zboží, zboží jsem, bohužel musela vrátit, reklamace vyřízana obratem

Avatar autora | 17.6.2019
+ Rychlost a úspor času

Avatar autora | 17.6.2019
+ přehledný eshop
+ detailní popis zboží
+ mnoho variant
+ rychlost dodání objednávky

Avatar autora | 7.6.2019
objednávala jsem poprvé a jsem spokojena, doporučuji
Avatar autora | 27.5.2019
s obchodem jsem byla spokojena,zbozi odeslali ve stanovene lhute.
Avatar autora | 9.5.2019
Rychlé a vstřícné jednání.
Avatar autora | 4.5.2019
+ Rychlé dodání.

Avatar autora | 11.4.2019
+ ochota, profesionalita

Avatar autora | 6.4.2019
Nakupovala jsem zboží přes e-shop. Přehledný stránky a krásný kvalitni zboží. Velky vyber dopravy. Určitě ještě v budoucnu nakoupím.
Avatar autora | 5.4.2019
+ velký výběr, perfektní zpracování, rychlá komunikace a dodání, dobré ceny

doporučuji
Avatar autora | 30.3.2019
výhoda
Avatar autora | 25.3.2019
+ Kvalitní materiál. Zakoupené stahovací prádlo sedí přesně podle tabulky velikostí.

Doporučuji.
Avatar autora | 24.3.2019
+ rychlost dodani, podprsenky mi pri me velikosti sice nevyhovovaly, ale vraceni penez bylo opravdu bleskurychle