10 nejprodávanějších produktů v roce 2020

Jaké produkty jste u nás v roce 2020 nejčastěji kupovali? Připravili jsme pro vás seznam deseti nejoblíbenějších. Nechte se inspirovat. 

1. Dámský bezešvý top Beverly Hills 

Nejprodávanějším kouskem spodního prádla byly jednoznačně podprsenky. Na prvním místě se umístil dámský bezešvý top Beverly Hills. Chápeme, proč jste si ho tak zamilovali. Je pohodlný, vyrobený z jemného elastického mikrovlákna a jeho perfektně padnoucí ramínka vám zaručí volnost pohybu po celý den.

700-3

Dámský bezešvý top Beverly Hills Intimidea

2. Kalhotky klasické bezešvé Slip midi Intimidea

Kalhotky všech druhů a barev jsou kouskem, který do nákupního košíku vkládáte nejčastěji. Velmi oblíbené byly klasické bezešvé kalhotky Slip midi Intimidea. Mají bavlněný klínek, dokonale se přizpůsobí tělu a jsou velmi pohodlné. Navíc pod oblečením neviditelné.

607-4

Kalhotky klasické bezešvé Slip midi Intimidea

3. Kalhotky s vyšším pasem bezešvé Culotte Setificato Light Intimidea

Kalhotky s vyšším pasem se dají nosit po celý rok. Vy jste si oblíbili především ty s vyplétaným motivem, vyrobené z jemného elastického mikrovlákna. Jejich střih se skvěle hodí ke kalhotám s vyšším pasem nebo pod úzké šaty.

778

Kalhotky s vyšším pasem bezešvé Culotte Setificato Light Intimidea

4. Kalhotky stahovací s vysokým pasem bezešvé Slip Bodyeffect Invisibile

Stahovací bezešvé kalhotky patří mezi stálice našeho e-shopu. Ty s vysokým pasem Slip Bodyeffect Invisibile mají dvě velké výhody: antibakteriálním klínek a formující efekt v oblasti pasu, boků a zadečku.

925-2

Kalhotky stahovací s vysokým pasem bezešvé Slip Bodyeffect Invisibile

5. Dámská bezešvá podprsenka Kita Intimidea

Na sport i odpočinek se hodí tato pohodlná bezešvá podprsenka Kita Intimidea. Má široká ramínka, která se nezařezávají do kůže a jemné elastické mikrovlákno udrží vaše poprosí pevně na místě.

983

Dámská bezešvá podprsenka Kita Intimidea

6. Triko dámské bezešvé T-shirt Dakota Intimidea

Intimidea, to není jen značka spodního prádla. Seženete u nás také sportovní oblečení a elegantní bezešvá trika s krátkým a dlouhým rukávem. Právě bezešvé triko Dakota Intimidea patřilo v roce 2020 mezi vaše nejoblíbenější.

736-3

Triko dámské bezešvé T-shirt Dakota Intimidea

7. Kalhotky klasické bezešvé pizzo Jacquard Intimidea

V naší nabídce mají své místo také jemné vzory a vypletené motivy. Motiv žakárové krajky vás zaujal například na bezešvých kalhotkách pizzo Jacquard Intimidea. Nabízíme je v bílé, béžové a černé barvě.

889

Kalhotky klasické bezešvé pizzo Jacquard Intimidea

8. Kalhotky stahovací s vysokým pasem bezešvé Slip Bodyeffect Eco

Vysoký pas a formující efekt. To byla oblíbená kombinace roku 2020. Vaše srdce si získaly tyto krásné bezešvé kalhotky s vysokým pasem Slip Bodyeffect Eco. Nabízí středně silný stahovací efekt, který vám zvedne hýždě a zpevní bříško.

535-1

Kalhotky stahovací s vysokým pasem bezešvé Slip Bodyeffect Eco

9. Dámská bezešvá podprsenka Bra Silhouette Jacquard Intimidea

Pohodlí, jemnost a kvalita. Tyto požadavky splňuje bezešvá dámská podprsenka s úzkými nastavitelnými ramínky a vyplétaným motivem žakárové krajky. Pro pocit většího pohodlí je podprsenka bez kostic a nemá zapínání na háčky.

802-4

Dámská bezešvá podprsenka Bra Silhouette Jacquard Intimidea

10. Dámská bezešvá podprsenka Bra Silhouette Pizzo Intimidea

Tato bezešvá dámská tvarující podprsenka nese označení Bra Silhouette Pizzo Intimidea. Dobře si ji zapamatujte, až budete hledat elegantní a pohodlnou podprsenku s širokými ramínky a krajkou. Zaručujeme vám, že splní všechna vaše očekávání.

841-1

Dámská bezešvá podprsenka Bra Silhouette Pizzo Intimidea