Jaké spodní prádlo si vzít na rande?

První rande je důležitou událostí pro obě pohlaví. Na rozdíl od mužů se ale ženy spodním prádlem zabývají možná o něco víc. Ženám záleží na každém detailu.

I když věnujeme výběru kalhotek velké úsilí, s největší pravděpodobností jej protějšek na prvním rande ani neuvidí. Tedy alespoň v naprosté většině případů. Jenže jak víme, spodní prádlo dělá hodně. I díky němu se prostě cítíme mnohem lépe. Padnoucí podprsenka je velmi důležitá. Výběr spodního prádla napoví, jaká máme od první schůzky očekávání, ale současně řekne mnohé i o naší osobnosti.

Když volíte tanga

Když si zvolíte tanga jako spodní prádlo na první rande, jste jistě sebevědomá žena a vždy ráda jdete přímo k věci. Dokážete řešit problémy velmi lehce a jen tak něco vás nerozhodí. V tom případě si k sobě hledáte i stejně silného a rázného partnera. Nutně potřebujete někoho, kdo s vámi bude den co den a v každé situaci držet krok.

Krajkované kalhotky na první rande

Krajkované kalhotky jdou znakem smyslného flirtu. Rády flirtujete, ale hravě odhalíte všechny laciné triky a zavedené hlášky k balení. Musí to být rafinované a vůbec není lehké vás jen tak zaujmout. S vtipným mužem se ale budete cítit prostě skvěle. K tomuto prádlu si zvolíte i tvarující podprsenky.

Stahovací prádlo na první schůzce

Vždy toužíte mít nad vším kontrolu a neponecháváte nic náhodě. Pokud si stahovací kalhotky vezmete hned na první rande, nepočítáte se sexem na první schůzce. Ráda se líbíte, chcete být opravdu na první schůzce dokonalá a máte ráda, když jde vše podle vašeho plánu. Možná si zvolíte i stahovací body.

Nohavičkové kalhotky a boxerky

Nohavičkové kalhotky a boxerky jsou pro všechny ženy, co milují pohodlí. Jste empatická žena a současně vám nezáleží na tom, co si o vás myslí ti ostatní. I první rande berete s lehkostí a možná je vám také jedno, jak vlastně ono rande nakonec dopadne. Věříte si a neděláte si z toho těžkou hlavu.

Klasické a bezešvé kalhotky

Klasické a bezešvé kalhotky nosí ty ženy, které jsou se sebou spokojené takové, jaké jsou. Vůbec se nehodláte kvůli někomu jen tak měnit. Disponujete zdravým sebevědomím a umíte kdykoliv ukázat i svou romantickou a citlivou stránku osobnosti.

Potisky a obrázky

Smysl pro humor se cení v každém případě. S humorem u mužů získáváte plusové body. Jenže to také může dopadnout zcela obráceně. Možná vás zpraží protějšek pohledem a možná se ani nezasměje. Pokud se chcete vyhnout hrozící ledové odezvě, pamatujte si, že pohádkové postavičky k intimitě nepatří.

Vkusné kalhotky

Vždy vsaďte na vkusné kalhotky a seprané a vytahané prádlo nechte doma, nebo jej raději rovnou vyhoďte. Na tenhle prohřešek byste asi do konce životě nezapomněli. Navíc i kluci se svěřují. Neslavná pověst se může snadno šířit dál. Pokud patříte mezi ty, co módě nerozumí a spodní prádlo vám stále kupuje maminky, je třeba oživit svůj šatník svěžími kousky.