Co si vzít pod plesové šaty za spodní prádlo?

Plesové šaty vyžadují správně zvolené spodní prádlo. Výsledný dojem z vašeho zevnějšku vytvoří z velké části výběr spodního prádla. To vám musí perfektně padnout a nesmí se rýsovat přes šaty.

Pečlivý výběr podprsenky

Pod plesovými šaty nemá nikdy vykukovat spodní prádlo. Plesové šaty se vyznačují hlubokými dekolty, ve kterých se špatně sedící podprsenka nepěkně vyjímá. Standardním nešvarem jsou podprsenky se špatným obvodem. Podprsenka se zařezává do zad a i štíhlým slečnám vyrobí nepěkné faldy. Příliš velké košíčky nedrží dobře prsa a malá podprsenka zase ňadrům netvoří pěkný tvar. Všechna úskalí vyřeší bezešvá podprsenka, která prsa zaoblí a propůjčí jim jedinečný tvar bez rýsování krajek. Do korzetových šatů je nutná podprsenka bez ramínek, na silikonová ramínka zapomeňte.

damska podprsenka bra silhouete

Dámská bezešvá podprsenka Bra Silhouette Intimidea

 

Zrádné šaty kopírující tělo

Pokud zvolíte upnuté šaty na tělo, zvolte dámské bezešvé kalhotky. Plesové šaty kopírující tělo dají vyniknout každému záhybu vaší siluety. Oblečte si pod ně bezešvé kalhotky, aby vám vaši skvělou figuru zcela nezkazily obrysy spodního prádla. Pozor si dejte i na kalhotky typu tanga. Pokud nejste zrovna majitelkou dokonalé postavy, mohou vám totiž na bocích vytvořit nepopulární faldy. Právě spodní prádlo umí podtrhnout vaši krásu, vnady, ladné křivky vašeho těla, které se rýsují pod vaší elegantní večerní róbou.

bezesve kalhotky

Kalhotky s nízkým pasem bezešvé pizzo Jacquard Intimidea

 

Perfektně padnoucí kalhotky

Pod úzké šaty vybírejte kalhotky velmi pečlivě, aby stoprocentně seděly. Nesmí se zařezávat a krabatit. K vytvarování postavy vám pomohou stahovací kalhotky. Jde o ideální hladké kalhotky, o kterých nikdo nebude mít ani potuchy. Navíc jsou velmi pohodlné a perfektně vytvarují vaše bříško. Vyvarujte se krajkovým kalhotkám, které jsou pod úzkými šaty vidět a rýsují se často přes látku.

stahovaci kalhotky damske

Kalhotky stahovací klasického střihu bezešvé Bodyeffect Basico

 

Když potřebujete postavu tvarovat

Pokud máte klenuté křivky a plné, ženské tvary, dbejte, aby byly sexy. Stačí prostě vědět, jak s nimi naložit. Základem je, aby se pod plesovými šaty nic nepohybovalo, čehož docílíte stahovacím prádlem. Zkuste tvarující body, které dokáže schovat každý fald a pomerančovou kůži. Pokud máte větší bříško, zvolte vysoké kalhotky, se širšími stehny si hravě poradí kalhotky s nohavičkou. Tvarující body vyřeší vše zaráz a vaše silueta bude dokonalá. Stahovací spodní prádlo od Intimidea je skvělé.

damske-stahovaci-body

Body dámské stahovací bezešvé Body spalla stretta Bodyeffect Oro

 

Punčochové kalhoty jsou nutností

Bez punčocháčů či punčoch nesmíte do plesového sálu, jinak se dopustíte zásadního prohřešku vůči etiketě. Řiďte se typem střevíčků, které si vezmete na ples. Pokud jde o plné lodičky, můžete si vzít punčocháče se zeštíhlujícím efektem, které vám dokonale zpevní nohy a zamaskují celulitidu. Luxusní sandálky vyžadují co nejtenčí punčochy, u kterých nebude v otevřených botách vidět špička. Punčocháče sahají do pasu, punčochy jsou samodržící nebo se připevňují na podvazkový pás. Nikdy vám nesmí pod sukní vykouknout krajkový lem punčoch ani z rozparku.