Kolik by měla mít žena podprsenek ve svém šatníku?

Základem oblečení je správná volba spodního prádla. Pomůže vám cítit se i vypadat skvěle. Správná podprsenka podtrhne každý náš outfit. Kolik podprsenek opravdu potřebujeme a jaké to jsou?

Spousta žen má plný prádelník spodního prádla, které ale vůbec nenosí. Jsou to špatné velikosti, seprané a vytahané kusy, či prádlo, ve kterém se prostě necítí pohodlně. S těmito kousky se bez lítosti rozlučte. Kolik dobře padnoucích podprsenek by mělo být v našem prádelníku? Doporučujeme minimálně tak 8 až 10 kousků.

Každodenní bezešvá podprsenka alespoň ve 3 barvách

Jedinečná a maximálně pohodlná bezešvá podprsenka je tou, kterou si můžete vzít kdykoliv, kamkoliv a pod jakékoliv své oblečení. Jedna vám na všechny dny v týdnu stačit nebude. Nejlépe je střídat podprsenku alespoň obden, aby měla šanci vrátit se do původního tvaru. Jinak se rychle vytáhne. A jaké zvolit barvy? Ideálně bílou, tělovou, černou a můžete přidat i barvu, kterou milujete. Musí to být podprsenka správné velikosti pro každodenní nošení, která vám skvěle padne.

podprsenka kita

Dámská bezešvá podprsenka Kita Intimidea

Svůdná podprsenka

Každá žena má občas chvíle, kdy se potřebuje cítit zcela neodolatelně a prostě sexy. Ať už máme partnera, nebo jej hledáme, prostě si potřebujeme připadat jako krásná žena. Neexistuje jednodušší způsob, jak toho dosáhnout, než si pořídit svůdné spodní prádlo. Je jen na nás, která varianta podprsenky se vám líbí nejvíc. Zda svůdná krajka, satén, netradiční tvar nebo výrazná barva. Může být korzetová podprsenka nebo podprsenka push-up.

Podprsenka pro zvláštní příležitosti, třeba podprsenka bez ramínek

I když nechodíme často do divadla či na ples, je třeba mít alespoň jednu podprsenku, kterou si lze vzít pod elegantní oblečení. Doporučujeme tělovou barvu. Především se hodí podprsenka, která má odepínatelná ramínka nebo je samo-držící. Užijete ji i ve chvíli, kdy nosíte trička s odhalenými zády a rameny, či letní šaty se zavazováním za krk, pod které si klasickou podprsenku vzít nemůžete. Podprsenka bez ramínek je lepší, než silikonová ramínka nebo klasická podprsenka.

Stahovací formující podprsenka

Bezešvá dámská stahovací podprsenka, nejlépe se širokými ramínky, která vám skvěle padne, vás může doprovázet během volnočasových aktivit, během relaxace, odpočinku i při nenáročném sportu. Oceníte její jemný elastický materiál, který se velmi dobře přizpůsobí vaší postavě, takže vás spodní prádlo neškrtí ani nedře. Pokud jsou ramínka dostatečně široká, nezařezávají se a vy se budete cítit celý den velmi pohodlně. Polyamid a elastan udrží ňadra v tom správném tvaru a na svém místě.

stahovaci-podprsenka_1

Dámská formující bezešvá podprsenka Comfortbra Sport

Sportovní podprsenka alespoň ve 2 kusech

Pokud chcete pohodlně sportovat, nesmí vám v šatníku chybět alespoň jedna sportovní podprsenka, která pevně zafixuje vaše poprsí, udrží ňadra na svém místě a umožní vám pohodlný pohyb. Pokud cvičíte více než 2 až 3x týdně, budete rozhodně potřebovat více než jen jednu sportovní podprsenku, abyste je mohla pravidelně střídat, čímž jim dáte jejich delší výdrž. Nosit na sport starou a vytahanou podprsenku je to nejhorší, co pro svá prsa můžete udělat. Neubližujte jim nedostatečnou podporou.

sportovni podprsenka

Sportovní dámská podprsenka top VivaSport Intimidea

Správné spodní prádlo pro krásná ňadra

Každá žena chce mít svůdná a krásná ňadra. Necvičte ve své staré a vytahané, kosticové či push-up podprsence a nenoste ji ani na běžné nošení. Na sport vám nestačí ani klasická podprsenka lambáda, která prsům nedodá dostatečnou podporu. Takto si zaděláváte na povislá prsa. I ženy s menším číslem poprsí by měly nosit kvalitní sportovní podprsenku, která jim pomůže udržet pevný tvar. Dostatečně pevnou, kvalitní a padnoucí podprsenku mějte i pro každodenní nošení. Ženy s většími ňadry ocení i podprsenku na domácí nošení, podprsenku na spaní a kvalitní spodní prádlo.

Naprostým základem ve vašem šatníku je bezešvá podprsenka pro každodenní nošení. Pořiďte si ji v bílé, černé a tělové barvě. Každou unosíte pod jiný typ oblečení a vždy se v nich budete cítit pohodlně.