Outfit na rande: Co si obléct v létě a co v zimě?

Vybrat správný outfit na rande může být docela fuška. Měla byste se snažit být elegantní bez toho, aniž byste vypadala příliš formálně. Vyberte si něco, co se vám bude líbit a co vám dodá sebevědomí, díky čemuž budete neodolatelná. Pokud jste se při výběru outfitu zasekla na místě, máme pro vás několik tipů, jak se obléct na rande a to v jakémkoli počasí. A pokud chcete i další tipy, koukněte na náš průvodce outfitů pro ženy.

Jak se obléct na randě v létě?

Když jdete na rande v létě, chcete se cítit příjemně a zároveň sexy, nikoliv však vyzývavě. A přesně na tohle myslete, když budete stát před šatníkem a zrcadlem. Základem je vzít si oblečení, které je vyrobeno z přírodního materiálu, jako je bavlna. Toto oblečení vám dá dostatečnou vzdušnost pro horké letní dny.

Doporučujeme si vzít lehký top (trendy tílko, tričko, body, košili, halenku) a k tomu sukni. Druhou možností jsou barevné letní šaty s úzkými ramínky a áčkovou sukní. Slušet vám však budou i volné šaty s volánky. Tyto outfity můžete ozdobit netradičním šperkem, např. dřevěnými náušnicemi. A na závěr nezapomeňte na výběr správné letní obuvi. Sandály na nízké platformě budou skvělou volbou.

jak-se-oblect-na-rande-v-lete

Jak se obléct na randě v zimě?

Když se chystáte na rande v zimě, je důležité zvolit správnou kombinaci oblečení, aby vám bylo teplo a zároveň jste se cítila vysoce elegantní a atraktivní. Základním kouskem je teplá bunda nebo kabát s kožíškem, který můžete kombinovat se stylovou sukní v kombinaci s legínami nebo kalhotami. Velký pozor si dejte na výběr obuvi. Určitě zaujmete s koženými kozačkami, které vám dodají na svůdnosti. Doporučujeme zvolit tmavší barvu kozaček, s černou barvou rozhodně nic nezkazíte. Mixovat vrchní vrstvu oblečení můžete zajímavými detaily, jako je stylová šála, která bude dobře ladit s vaším outfitem.

I pod kabát či teplou zimní bundu si vyberte oblečení, které vás zahřeje, ale má v sobě dostatek ženskosti. Vyhněte se mikině a vsaďte na barevný svetr a to ideálně ve fialové, růžové či světle modré barvě. Pod svetr si můžete vzít vkusné triko s dlouhým rukávem.

outfit-rande-zima

Jaké vybrat spodní prádlo?

Na rande chcete nejen dobře vypadat, ale cítit se rovněž pohodlně. K tomu pomůže dobře vybrané spodní prádlo, které vám padne jako ulité. Čím více se budete cítit sebejistě a sexy, tím lépe budete působit na váš protějšek. Pokud jste se rozhodla dát přednost spodnímu prádlu s košíčky, vyberte si lehkou a pohodlnou podprsenku. Dejte si však pozor na to, aby se vám pod oblečením nerýsovaly švy.

I proto doporučejme bezešvé spodní prádlo ideálně vyrobeno z hebkého, jemného a elastického mikrovláknaDíky bezešvé technologii spodní prádlo pod svrchním oblečením neprosvítá a nerýsuje se. Podívejte se na tyto kategorie bezešvého spodního prádla a vyberte si to nejlepší pro vás: