5 důvodů proč nosit dámské body nejen na podzim

Bodyčko má bezesporu hned několik výhod

Dámské body má spoustu jedinečných výhod a navíc na těle prostě skvěle vypadá. Pokud ještě stále patříte k ženám, kterému doposud nepřišly na chuť, podívejte se s námi na pár velmi pádných důvodů, proč si jej zejména na podzim či zimu pořídit.

Je ještě stále mnoho žen, které tento trend vůbec nechápou. Ať se snaží jakkoliv, tomuhle úboru stále nepřišly na kloub. Dámské body má ale velké množství důvodů, proč si je máte pořídit. Zejména ženy velmi často podléhají módním trendům, aby byly stále in a jejich outfit byl prostě dokonalý. Šaty přece dělají člověka, lidé nás posuzují podle vzhledu a není nad to udělat první dobrý dojem. Při tom ale obvykle zapomínáme na naše zdraví.

1. Dbejte na své zdraví

Dámské body vám pomůže udržet vaše zdraví na uzdě. V bezpečí a teple budou především vaše ledviny. Podzimní počasí je nepředvídatelné a v zimně prochladneme jedna dvě. Díky dámskému body budete vždy v teple a nehrozí vám nepříjemnosti v podobně nepříjemného a bolestivého zánětu ledvin. Dámské body se nikdy nevyhrne jako dámská košilka a pevně sedí na svém místě jako přibité.

        damske kosilky

CTA_button_chci_vidět_další_košilky

 

2. Dámské body pod šaty

Někdy máme potíže s materiály. V módě jsou průhledné šifony, krajky a tenké látky. Pokud vám ale pod nimi prosvítá podprsenka, tak náš outfit často ztrácí eleganci a působí příliš vyzývavě. Pokud jste si tedy pořídily v létě průhledné šaty nebo jemnou blůzku, které ale v chladnějším počasí nejsou až tak praktické, není nic snazšího, než si pod ně obléknout dámské bezešvé body. Působí skvěle, nenápadně a nadpozemsky svůdně. Skvěle kopíruje vaše křivky a dodá vám punc neodolatelnosti.

damske-body

CTA_button_chci-videt-dalsi-bezesve-body 

3. Zformujte ženskou siluetu

Nad ladné ženské křivky prostě není. Muži je obdivně sledují a každá žena touží být obdivována. Největší předností dámského body je jeho přilnavost k tělu. Vytvoří dojem druhé kůže a dokonalou siluetu těla. Vytvaruje dokonalé ženské sexy křivky, po kterých neustále toužíte. Stahovací dámské body prostě skvěle zformuje vaši postavu.

stahovaci-damske-body

CTA_button_chci-videt-dalsi-stahovaci-body

 

4. Džíny a body ruku v ruce

Pokud patříte k ženám, které milují džíny, dámské body je k džínům jako stvořené. Zapomeňte na žhavé trendy topů, které je třeba zastrčit do džínů s vyšším pasem. Srolovat je ale do úzkých džínů často není jen tak. Navíc topy z džínů často při pohybu vylézají, nedrží tvar tak, jak by měly a celkový dojem pak není tak dokonalý jako v našich vysněných představách. Tento nepříjemný problém, kdy si topy musíme během dne neustále upravovat, hravě vyřeší body. K džínům i džínovým legínám body padne jako ulité.

                                           džínové legínyDámské sportovní Jeans Modellante D4S.lab Intimidea

CTAbutton_chci-videt-dalsi-dzinove-leginy

  

5. Pohodlně a svůdně i doma

Zapomeňte na vytahané tepláky, mikiny a rozčepýřené vlasy narychlo smotané do drdolu. I doma můžete působit svůdně, vypadat skvěle a cítit se pohodlně. Překvapte vaše protějšky a doma si oblékejte dámské body. Vybírat se můžete mezi černou, bílou a tělovou barvou. Nebrání v pohybu ani v relaxaci a kopíruje vaše ladné křivky. 

Hodnocení našich spokojených zákazníků

hodnocení_heureka

Heureka_2

Heureka_3

Heureka_1