Jak se vyhnout viditelným švům spodního prádla

Kdykoliv se ráno oblékáme, je nutné myslet na to, jaké si pod své oblečení dáme spodní prádlo. Právě spodní prádlo umí poskytnout podporu, dodat notnou dávku pohodlí a současně ochránit naši pokožku. V zimě by mělo tvořit i izolační vrstvu navíc a udržet nás v teple. 

Ať už zvolíte jakýkoliv typ spodního prádla, určitě se budete chtít vyhnout tomu, aby vytvořilo pod vaším oblečením viditelný obrys. Prostě chceme, aby naše spodní prádlo nebylo pod oblečením vůbec vidět. Jak tedy dokázat, aby se nám pod našimi šaty nic nerýsovalo? 

Nosit či nenosit 

Někdo to řeší tak, že si pod úzké šaty nevezme spodní prádlo vůbec. Chození naostro může být pro někoho velmi osvobozující a určitě nás zbaví nechtěných kontur pod oblečením. Jenže to není tak úplně hygienické, hrozí prochladnutí i zdravotní komplikace. Je třeba si dát pozor, aby si ženy v šatech bez kalhotek nesedly tak, že pod nimi bude vše vidět. Proto jsou vhodnější bezešvé kalhotky. Naše ňadra zase potřebují patřičnou oporu a dodat pěkný tvar vhodnou bezešvou podprsenkou

Tanga a další typy kalhotek 

Pro mnoho žen jsou řešením tanga. Je však třeba zvolit o číslo větší velikost, aby se vám nezařízla do pokožky a nevytvořila faldy. Odborníci však upozorňují na to, že právě tanga by se neměla nosit každodenně, protože mohou způsobit zdravotní problémy, zejména záněty. Dobrou volbou jsou naopak i nohavičkové kalhotky, které se hodí i pod legíny a úzké kalhoty, nebo ty s vyšším pasem. Vyzkoušet můžete i stahovací legíny. 

 tanga

Bavlněná tanga s nízkým pasem bezešvé Cotone Basic Intimidea

Pod tenké tkaniny stahovací spodničky

Pokud se v upnutých šatech chcete cítit dobře, vyhýbejte se lehkým materiálům a zvolte pevnější texturu, která vás pevněji obepne. Ta dokáže zakrýt neoblíbené faldy a obrysy. Pod šaty doporučujeme i stahovací spodničky, které velmi pěkně vyrýsují křivky vašeho těla. Do variant na ramínka dáte i svou oblíbenou podprsenku a pěkně vytvarujete ňadra. 

stahovaci spodnicka2

Spodnička dámská formující bezešvá Tubino Bodyeffect Oro

Košilky a body

Košilky jsou populární už mnoho let a jejich nošení pod oblečením propagují i známé značky. Spodní prádlo je důležitý prvek denního nošení. Musíte však zvolit košilku, která nebude mít tendenci se vám vyhrnovat a pěkně přilne k tělu. Bezešvé košilky se navíc nebudou pod oblečením propisovat, protože nemají švy, jako ostatní bezešvé prádlo. Problém vyřeší i stahovací bezešvé body se zapínáním na patentky v rozkroku. Může mít i nastavitelná ramínka, nebo širší ramínka, která zajistí podporu ňader.

damske-spodni-pradlo

Body dámské bezešvé Spalla Stretta Intimidea

Košilka se špagetovými ramínky Daily New Intimidea

Zvolte vzory a stahovací prádlo

V módě jsou opět nápadné vzory a potisky, a to i u velmi známých značek. Vzory totiž velmi dobře odvedou pozornost od jakýchkoliv nedostatků v našem outfitu. Pokud budou z pevnější látka a vezmete si pod ně stahovací prádlo, efekt bude opravdu dokonalý a vytvarujete si ladné křivky.

stahovaci-spodni-pradlo

Kompletní nabídka stahovacího prádla Intimidea