Jak vytvarovat zadeček snů?

Naše pozadí nás začne znepokojovat hlavně na jaře a v létě, kdy je plavková sezóna v plném proudu. V tu chvíli začneme vyčítat stravovací prohřešky v období vánočních svátků a nesplněná novoroční předsevzetí. Jak tedy vytvarovat pozadí?  

Ať už si vyčítáte vánoční válení u televize, snězené cukroví nebo novoroční chlebíčky s alkoholovou smrští, nezbývá vám nic jiného, než se svým pozadím začít něco dělat. Máme pro vás tyto typy, které vám pomůžou vrátit zadek do perfektní formy. Na pomoc si pořiďte i stahovací prádlo. S tvarováním pozadí vám opravdu pomůže. 

Dieta, nebo spíše upravení stravovacích návyků

I když se nám to nelíbí, strava má na naši štíhlou línii velký vliv. Na dietě to stojí i padá. Jenže nejde jen o ni. Pokud se nechcete potýkat s následujícím jojo efektem, čeká vás upravení stravovacích návyků jednou pro vždy. Občas sice zhřešit můžete, ale pamatujte vždy na jednoduchou rovnici, kdy se energetický výdej musí vždy dostat na vyšší hodnoty, než váš energetický příjem. Pro lepší pocit si pořiďte stahovací bodyčko. Vytvaruje vám břicho, pas i pozadí. 

Počítejte kalorie

Bez počítání kalorií se prostě neobejdeme. Spočítejte si proto svůj bazální metabolismus. Využijte kalkulačku na internetu a výsledek máte jedna dvě. K tomu přičtěte svou denní aktivitu. Ruku na srdce, opravdu se dostatečně hýbete? Hodina středně intenzivního cvičení je asi 900 kcal. Vsaďte také na vhodný výběr stahovacího prádla. Proč? Dvojitá komprese znamená dvojnásobný výsledek. Při cvičení zabíráte svými svaly. Pokud si vezmete třeba stahovací legíny, účinek cvičení se znásobí. 

Udržte hodnotu bazálního metabolismu

Nikdy však nesmíte jít pod hodnotu bazálního metabolismu, jinak začnete pálit svaly místo tuku a metabolismus se vám zpomalí. Ideální je držet se tak 300 až 400 kcal pod denní výdej. Pořiďte si chytrou aplikaci a spalujte rychlou chůzí. Místo výtahu si vyjděte schody a auto používejte jen na velké nákupy a dosahování delších cílů. Menší nákup v rámci posilování odnesete i v ruce. 

Vsaďte na detox

Pročistěte pořádně tělo a dejte si do pořádku trávení. Na detoxikaci je výborná brokolice, celer, citrusy, listová zelenina, ryby jako je losos nebo tuňák a omezení tuků, smažených pokrmů, velkého množství masa, bílého pečiva a sladkostí. Ovoce si dejte v podobě bobulovin a melounu, nejlépe dopoledne, ať jej stihnete spálit. Nezapomínejte, kolik obsahuje cukru. Vsaďte i na detoxikační čaje. 

Hydratace 

Pijte neperlivou vodu bez bublin v dostatečném množství. Pomáhá k prokrvení, regeneraci a výživě svalů, oddaluje únavu a zlepšuje oběh lymfy. Navíc budete méně hladoví. Hlad je prostě převlečená žízeň. Vyhněte se sladkým limonádám a alkoholu. Znamenají zbytečné kalorie navíc. 

Jaké zvolit cviky 

Dělejte dřepy. Zlaté cvičení na hýždě a posílení zadku. Můžete si vzít i činky. Zařaďte 3x týdně 4 série po 20 opakováních a uvidíte výsledky. Most je další ze super cviků pro sexy zadek. Položte se na záda, nohy položte pokrčené na zem a zvedejte zadek. Nezapomeňte hýžďové svaly zatínat. Zařaďte i výpady dopředu, dozadu a do stran. Zapojte zanožování a unožování ve stoje i vleže. Nezapomeňte na protažení před i po cvičení. Zařaďte také cviky na břicho. Pevný střed těla je klíčový. 

Relaxace

Všeho moc škodí, proto to hned nepřepalte a dostatečně odpočívejte. Spěte minimálně 8 hodin a svaly nechte zregenerovat. Pro podporu regenerace zkuste BCAA. Přidejte lymfatickou drenáž a masáž pro podporu toku lymfy, krevního oběhu i regeneraci. Hlavně ve svém snažení vytrvejte! Chcete dodat zadečku lepší tvar? Pořiďte si stahovací kalhotky. Pokud chcete současně vytvarovat i svá stehna, pořiďte si kalhotky s nohavičkou.