Trenky, slipy nebo boxerky? Aneb co preferují muži

Spodní prádlo je kus oblečení, které nosíme denně. Přikláníme se zejména k tomu, jak se v cítíme. Neřeší jej jen ženy. Ani mužům není lhostejné, jaké spodní prádlo nosí.

Všichni se chceme ve spodním prádle cítit příjemně. Nejde jen o pocit komfortu a pohodí, ale i o to, jak vnímáte daný druh prádla z pohledu stylu. Velmi důležitým aspektem je vliv na zdraví, který můžeme správným nebo naopak špatným výběrem spodního prádla výrazně ovlivnit. Jaké pánské spodní prádlo tedy muži preferují? Pánské spodní prádlo zahrnuje zejména trenýrky, boxerky a slipy.

Volnější střih vyhrává nejen po zdravotní stránce

Podle různých studií i názorů lékařů je prokázáno, že jsou vhodnějším prádlem jednoznačně volnější trenýrky, které netlačí na pánské přirození. Dnes jsou ale vysoce kvalitní, pohodlné a stylové i pánské slipy a zejména pánské boxerky, které se líbí zejména ženám. Ty naopak slipy moc nemilují. I na produkty jako jsou slipy a boxerky spousta mužů nedá dopustit. Pokud ale budete neustále nosit jen těsné slipy, můžete si do budoucna způsobit problémy s potencí. Je také důležité nechtít ušetřit za každou cenu. Do spodního prádla se opravdu vyplatí investovat. Někteří muži se při výběru spodního prádla nechají ovlivnit jejich drahou polovičkou, jiní si do toho nenechají mluvit.

Co preferují ženy a co muži

To, co se líbí ženám, je samozřejmě individuální a do značné míry záleží i na mužových tělesných proporcích. V dnešní době se čím dál častěji objevují i pánská tanga. Ty ale ženy moc neupřednostňují. Stejně jako u žen jsou dost nehygienické a o tom, zda jsou skutečně sexy, bychom mohli polemizovat. Ať už se muž rozhodne pro jakoukoliv variantu, největší pozornost musí být zaměřována na kvalitu. Záleží na materiálu, střihu i správně zvolené velikosti. V oblasti kvality jsou obrovské rozdíly. Je důležité, v čem se muž dobře cítí. Do výběru by se ale rozhodně měly promítnout zdravotní aspekty. Důležité je vsadit na kvalitu a funkčnost materiálu. Ani kvalitní spodní prádlo nemusí být přehnaně drahé. A jaký je výsledek studií? Nejvíce se kupují boxerky, pak trenýrky a nakonec pánské slipy. Ty už jsou pokládány za produkt patřící spíše do dob minulých.