Outfit na diskotéku: V čem na tanečním parketu určitě oslníte?

Diskotéky jsou místem plným zábavy a nekonečného tance. Když se chystáte na takový večer plný energie, je důležité zvolit outfit, ve kterém nejenže budete vypadat fantasticky, ale také se budete cítit pohodlně a sebevědomě. Abychom vám pomohli dosáhnout dokonalého stylu, přinášíme vám přehled nejnovějších trendů a také tipů na to, jak vytvořit neodolatelný outfit, který určitě nezůstane bez povšimnutí.

outfit-na-diskoteku

Vsaďte na odvážné barvy a nebojte se lesklých materiálů

Odvážné barvy jsou jedním z klíčových prvků, které by měl váš diskotékový outfit obsahovat. Zkuste se odvázat a vybrat si něco výrazného. Vsaďte na svěží a živé barvy jako je například jasně červená, sytá fialová nebo elektrická modrá. Tyto barvy okamžitě přitáhnou pozornost a vám přitom dodají energii.

Chcete být trendy? Zvolte neonové barvy, které jsou letošním velkým hitem a zajistí, že budete na tanečním parketu nepřehlédnutelná. Co taková sytě růžová, výrazná oranžová nebo oslňující žlutá? Zkuste kombinovat různé odstíny a vytvořte tak zajímavé kontrasty a barevné kombinace. 

Pokud preferujete méně výrazné barvy, vsaďte na starou známou klasiku. Černá barva za každých okolností působí elegantně a sofistikovaně. Slaďte ji se zajímavými barevnými doplňky a máte hotovo!

A co materiály? Lesklé materiály jsou nestárnoucí klasikou a jedním z největších módních hitů na diskotékách, který stále přetrvává. Tyto materiály dodají vašemu vzhledu jiskru! 

Jaký materiál nejlépe zvolit? Kůži, koženku, satén nebo metalické tkaniny, glitry a flitry. Vsaďte například na sexy kožené kalhoty či sukni s lesklým povrchem, který se dokonale odráží ve světle reflektorů. Může to být i lesklý top, blůza nebo halenka, která vám dodá sofistikovaný lesk a přiláká pohledy ostatních. Máte v oblibě šaty? Zkuste si vybrat přiléhavé lesklé šaty v neonových odstínech.

Stylové doplňky, které zaujmou na tanečním parketu

Když se chystáte tančit a bavit se celou noc, nezapomeňte na ty správné kousky, které vám vytvoří neodolatelný look, ale také nebudou překážet při pohybu. 

  • Zvolte náhrdelníky s velkými a nápaditými přívěsky, které budou přitahovat pohledy. Můžete se také rozhodnout pro kovové řetězy nebo jemné propletené řetízky.
  • Náramky na ruku vybírejte s výraznými průhlednými kameny nebo vsaďte na obyčejný látkový. Můžete si vzít jen jeden výrazný nebo se nebojte vrstvení několika menších mezi sebou.
  • Vyberte si náušnice ve stylu, který vám sedne! Co takhle zářivé kameny, geometrické tvary nebo nestárnoucí kruhy? Nesouzníte s tímto nápadem? Tak vsaďte na obyčejné pecky, díky kterým také snadno outfit sladíte k dokonalosti.
  • Kabelka je vlastně nejdůležitějším doplňkem. Většina z nás v ní nosí osobní nezbytnosti, které se mohou na diskotéce hodit. Na diskotéku si vezměte malou kabelku, aby vám při tanci nevadila. Ideálně crossbody nebo stylovou ledvinku.  

TIP: Léto a letní festivaly jsou v plném proudu. Víte, jaký outfit na festival vybrat? 

Jak skloubit jednotlivé kousky oblečení a doplňky?

Pokud se rozhodnete pro lesklé kalhoty, zkuste je kombinovat s jednoduchým topem nebo blůzou, aby se pozornost soustředila na spodní část outfitu. Naopak, pokud zvolíte výrazné šaty, doplňte je jednoduchou bižuterií, abyste nebyla příliš "přeplácaná". Důležité je najít v outfitu rovnováhu a zároveň si zachovat svůj osobitý styl.

outfity-na-diskoteku

Protancovat celou noc? Nezapomeňte pohodlné boty!

Teď se zaměříme na boty. Při tanci, logicky, budete trávit hodně času na nohou, takže pohodlí je zásadní. Zvolte boty s plochou podrážkou, které vám zajistí stabilitu a pohodlí při pohybu na tanečním parketu. Pokud se necítíte bez podpatků dobře, volte boty na klínku nebo boty s nižším podpatkem, které vám poskytnou dostatečnou oporu.

Spodní prádlo je základem pohodlí a sebevědomí

Spodní prádlo je základem pohodlí, a ačkoliv je často skryté pod oblečením, vhodně padnoucí spodní prádlo vám umožní cítit se pohodlně a sebevědomě, což je zvláště důležité při tanci a pohybu.

Jak vybrat podprsenku pod tílko? Podprsenka by vám měla dokonale padnout a nikde nemá nic vykukovat. U přiléhavých tílek nebo topů vsaďte na bezešvé podprsenky, které jsou neviditelné a díky elastickému materiálu se přizpůsobí jakémukoliv poprsí.

A co kalhotky? Kalhotky volte podle toho, co máte rádi. Například kalhotky s vyšším pasem jsou praktické a nevytvoří na postavě žádné obávané faldíky. Vyšší pas vyhladí postavu a do upnutých kalhot nebo přiléhavé sukně budou ideální. 

Potřebujete spodním prádlem zformovat vaši postavu? Vsaďte na pohodlné bezešvé body, které umí stáhnout pas, břicho a pozvedne vaše prsa. Body se hodí jako spodní vrstva pod šaty. Pokud máte odvahu, body si můžete klidně vzít i jako vrchní vrstvu a unosíte jej k džínům, či sukni a ideálně v kombinaci pod extravagantní barevné sáčko. 

Co na závěr?

Vytvořit outfit na diskotéku není nic složitého. Zaměřte se především na pohodlí, buďte odvážné a kreativní a nebojte se vyjádřit svůj vlastní osobitý styl, který vám sedne!