3 tipy, jak si o Vánocích udržíte perfektní postavu

Ploché bříško a vánoční cukroví nejdou úplně dohromady. Souhlasíte? Nebojte, sexy postavu si můžete udržet i o Vánocích. Jen na sobě budete muset makat o něco více než během roku. Poradíme vám 3 jednoduché tipy, jak na to. Pusťme se do nich. 

Skákejte přes švihadlo

Hodně muziky za málo peněz? Víme, jak na to. Skákejte přes švihadlo. Při tomto jednoduchém cvičení, které známe z dětství, perfektně posílíte svaly, srdce i kosti. Pozor, pohyb švihadlem veďte ze zápěstí, nikoliv celou rukou. A pokud se cvičením teprve začínáte, dejte si klidně jen 5 minut. Postupně přidávejte na optimálních 15 minut denně.

svihadlo

Vyzkoušejte Jumping jacks

Nemáte doma švihadlo? Nevadí. Vystačíte si s vlastní vahou. Jumping jacks jsou jednodušší, než myslíte. 

  • Stoupněte si zpříma, nohy mějte u sebe a ruce svisle dolů. 
  • Povyskočte, rozkročte nohy od sebe, ruce zvedněte nad hlavu a tleskněte.
  • Při dopadu dejte nohy k sobě a ruce opět do svislé polohy. 
  • Po celou dobu mějte zpevněné břicho, ruce jemně pokrčené a neprohýbejte klouby v kolenou. 
  • Každý den si dejte 10 až 30 opakování, podle vaší kondice. 

Ano, je to jednoduchý skákací panák. Při cvičení zapojíte celé tělo, rozproudíte krevní oběh, posílíte vnitřní a vnější stehna, lýtka, hýžďové svaly, svaly na pažích a svaly prsní ramenní. To stojí za pár minut námahy, co říkáte? 

Další tipy na cviky na zadeček a bříško najdete na našem blogu. 

Oblékněte si stahovací prádlo

Co když ale potřebujete zpevnit zadeček a zúžit pas hned, ne až za několik týdnů? Máme pro vás tajný tip. Skvělou službu vám udělá stahovací spodní prádlo. Na našem e-shopu najdete klasické i nohavičkové kalhotky, legíny, košilky nebo spodničky. Veškeré prádlo je vyrobeno z jemného elastického mikrovlákna, které se dokonale přizpůsobí tělu a dodá vám pocit pohodlí a komfortu díky bezešvé technologii. Zamilujete si ho, uvidíte.

stahovaci-spodni-pradlo

PS: Právě teď je ten správný čas napsat Ježíškovi o nové sportovní oblečení. Vyberte si z naší nabídky dámského a pánského funkčního prádla a sportovních podprsenek. Nestíháte dárek koupit tak, aby byl včas pod stromečkem? Nevadí, využijte naše dárkové poukázky. Přijdou vám e-mailem a zaručí vám okamžitou radost.